Lär känna din klubb

söndag 12 november 2023

Vårt möte den 10 november gick i klubbtjänstens tecken. Katarina Pilotti berättade om Opera på slottet den 5 januari 2024. Biljetter dit är årets julklapp från Rotarianer. Därefter fick gav Katarina oss dagens poem. Carl-Henrik Uhr levererade nya namnskyltar. Nu kan alla använda likadana namnskyltar. Claes Pettersson höll ett bejublat minegoföredrag. Nu vet alla mer om Claes liv och humor. Göran Eriksson berättade om kollot 2023 och planerna inför 2024. Efter mötet genomfördes revision av det senaste avslutade räkenskapsåret 2022 - 2023. Dessutom hann vi komplettera hemsidan med en del portträtt av medlemmar som saknats tidigare. Nästa gång fortsätter vi med nya fotograferingar.

Klubbens revisorer Claes Petterson och Björn Åqvist får räkenskaperna presenterade för sig av skattmästaren Britt Olofsson.